top of page
IMG_1756.jpeg

Hey man! Ga je mee naar Tanzania? 

Het is nodig dat mannen gaan staan in hun hart gedragen leiderschap.

 • Het is nodig dat mannen opstaan, zichtbaar worden en hun plek innemen.

 • Het is nodig dat we leren beschermen en begrenzen met een open hart.

 • Er is richting, helderheid, betrouwbaarheid en oprechtheid nodig.

 • Leiderschap hangt samen met innerlijk vaderschap. (ook als je geen kinderen hebt) 

 • Het hart wil weer meedoen, samen met daadkracht.

 • Spreek je moed aan om gedurfde keuzes te maken als dat nodig is. Keuzes die echt belangrijk zijn voor jezelf en je omgeving. 

 

Ga je mee naar Tanzania om jouw hart gedragen leiderschap te ontwikkelen? Dit is geen snoepreisje maar wel een avontuurlijke reis die je naar plekken brengt waar je nog niet bent geweest. 

Plekken in het gave rauwe Tanzania en plekken (blinde vlekken) in jezelf die te maken hebben met mannelijkheid, daadkracht en kwetsbaarheid.

 

Je gaat naar een gebied met de naam Udzungwa Mountains National Park.

Tanzania is een prachtig land waar je vol in contact staat met de natuur en zeker op de avontuurlijke en wandeltocht die jij/wij gaan maken. Het is een perfecte plek op aarde voor een tocht naar de innerlijke krachtige aanwezige leider in jou. De natuur en de fysiek zware wandeltocht dagen je uit om dieper te kijken naar het gedrag van jezelf. Hierin wordt je begeleid. 

Tanzania Brothers-26.jpg

Ik zal mijn expertise, ervaring en kennis op het vlak van hart gedragen leiderschap voor mannen met je delen in de vorm van gerichte oefeningen, open communicatie en activiteiten die de tocht nog interessanter, levendiger en uitdagender maken. Je gaat op pad met een groep mannen onder begeleiding van mij. Ik daag je uit op het vlak van authenticiteit, kwetsbaarheid en het nemen van verantwoordelijkheid zodat je meer over en van jezelf leert kennen.

 

Samen met de groep verken je het prachtige landschap te voet en onderzoek je het gedrag in jezelf waar nog winst te halen valt op het vlak van jouw Leiderschap.

Bijv:

 • Waar ben je nog bang/angstig voor?

 • Ken jij je eigen grenzen?

 • Hoe zit het met jouw emoties en je kwetsbaarheid? 

 • Durf jij vanuit je hart te spreken? 

 • Durf je ook over gevoelens/emoties te praten? 

 • Heb je moeite met keuzes maken? 

 • Neem jij je plek in of zoek je veel afleiding? 

 • Heb je moeite om anderen teleur te stellen? 

 • Stel je je te hart, egoïstisch of dominant op, of juist te zacht, afwachtend of terughoudend?

 • Ben je veel met anderen bezig en vergeet je jezelf? 

 • Enz

IMG_1037.jpeg

Deze reis is een gedurfde investering in jezelf want je komt anders terug dan hoe je eraan begon.

 

Tijdens dit avontuur maak je kennis met de 7 pijlers van ‘Pad van de man'. Deze gaan we inzetten om de authentieke leider en man in jou verder aan te wakkeren en zichtbaar te maken. 

 

Dit zijn de 7  pijlers tijdens die we doorlopen tijdens de 7-daagse jungletrekking. Iedere dag een andere pijler en ze hebben allemaal invloed op elkaar. 

1-      Basis veiligheid

2-      Levenskracht

3-      Daadkracht en grenzen

4-      Open en heldere Communicatie

5-      Richting

6-      Aanwezigheid als man/leider

7-      Het hart als Kompas

IMG_0327.jpeg

Als je deze reis vooraf met je hoofd wil beredeneren/regisseren kan je daar beter nu al mee stoppen want het is nergens mee te vergelijken. Het vraagt om overgave en het loslaten van controle. De combinatie van te voet met rugzak door Tanzania lopen en het leiderschapsprogramma maakt deze reis uniek. We kamperen in de bush, lopen tussen de dieren in hun leefomgeving, dragen onze eigen bepakking en zijn samen onderweg in de Afrikaanse natuur.

 

Het is een hele andere wereld/omgeving en dat maakt dat je er helemaal uit bent, op pad met jezelf. 

Deze twee (de tocht en het programma) vullen elkaar aan en door het leiderschapsprogramma zal je veel over jezelf te weten komen. Je gaat deze reis als herinnering mee terugnemen naar huis als voor de rest van je leven, maar eerst zal je de keuze dienen te maken om mee te gaan. 

Het is een investering in jezelf maar ook voor/in je gezin, je werk, je eigen bedrijf. Het helpt je om je plek in te nemen als man, als leider, als vader, en als de unieke persoon die je bent. 

Meer info over de reis kan je vinden op de website van Mindful Adventure. 

bottom of page