top of page
leadership-key.jpg
Weekend workshop voor mannen die willen groeien in Leiderschap/Ondernemerschap 
De Hart Gedragen Leider
Deze workshop gaat over 'verantwoordelijkheid nemen' en dat kan uitdagende en spannende momenten opleveren als dit van je wordt gevraagd, want volg jij jouw beweging? 
Of pas je je aan? 
De sleutel naar vrijheid is reeds in je bezit, de vraag is of je het slot weet te vinden. Dit weekend kan jou hiermee helpen.
Wat leeft er in jouw hart wat geleefd wil worden en ben je daar eerlijk over? 
Dat kan kwetsbaar zijn en juist daarin huist een ongekende kracht. 
IMG_1802.JPG
De hart gedragen leider in jou neemt zijn verantwoordelijkheid en dat betekent ook dat hij loslaat wat niet van hem is. Daarmee creëert hij ruimte om zijn unieke gift te kunnen delen met de wereld en zijn unieke pad te lopen
Tijdens dit weekend neem je mee naar het 'voelen' en 'ervaren'. Van daaruit maken we verbinding en kan de creatie-kracht van het hart zijn werk gaan doen.
Dit weekend kan jou helpen om dieper in contact te komen met jezelf en met dat wat jij hier vanuit je essentie te doen hebt. Ik bied 'ervaar het zelf oefeningen' aan en een ruimte waarin jij jezelf uit kan dagen om meer van jezelf te ontdekken. We maken de 'IK-KRACHT' wakker en daar zal ik je in steunen/uitdagen als spiegel en mede man die ook vanuit zijn hart (vrijheid) wil leven. 
Thema's die aan bod komen zijn o.a: Grenzen - Kwetsbaarheid - Behoeften - Kracht - Missie - Aanwezigheid - verbinding - vrijheid - Seksuele levenskracht. 
Deze vallen allemaal onder de noemer 'Neem je Verantwoordelijkheid'
Datum: 19-21 juni 
Locatie: Centrum De Oase
Aankomst: 17:00 uur 
Soep met brood: 18:00 uur 
Start: 19:oo uur 
Zondag einde om 16:00 uur
Max 12 deelnemers. 
To be a man-15.jpg
Jij bent het die zichzelf bevrijdt van dat wat jou nog tegenhoudt/vasthoudt
Kosten: 
Vaste kosten De Oase €150 (je ontvangt een losse factuur van De Oase voor verblijf en maaltijden). Meer info over deze mooie plek.
Voor het workshop gedeelte kan je kiezen uit 3 mogelijkheden. Je kan zelf voelen/kijken wat je kan en wil investeren. Ook dit gaat over het nemen van verantwoordelijkheid en over het aankijken van het thema 'eigenwaarde'.
Maak een keuze die klopt voor jou.
Eigenwaarde is ook een essentieel thema waar we tijdens het weekend op terug komen.
1- €195
2- €235 
3- €275
Stuur een mail naar padvandeman@thepotentialschool.com voor meer info en aanmelden. 
Geef bij het aanmelden aan voor welk bedrag je mee wil/kan doen en je ontvangt een factuur (geef ook je gegevens door voor op de factuur) 
Ik kijk ernaar uit om samen met jou en de anderen mannen aan de slag te gaan
bottom of page