'Man in de ARENA' 
Gathering
10-13 mei 2021 
Vlierhof Community 
Kosten: €275 + tent of bed
Tentplek € 45 
Bed op kamer € 90
Donatie: Op het einde ben je vrij om een donatie te doen aan de organisatie. 
Hey man 
Ben je erbij?
 
4 dagen lang op pad met een groep mannen. 
Deze gathering gaat over:
Hart-gedragen leiderschap
Vrijheid
Oprechtheid
Verbinding 
Waarheid
Staan in je kwetsbaarheid. 
Je bent van harte welkom om jezelf te laten zien. 
Co-creatie:
Ralph (Pad van de man) 
Sascha (Joy of being a man) 
 
Aanmelden 
Het team 
Ralph Nelissen 
Sascha van Ras 
Intuïtief systemisch coach, actief in mannenwerk op het gebied van trauma, relaties en persoonlijk leiderschap. Passie voor avontuurlijke individuele en groepstrajecten, reizen en buiten events. 
Hendrik Kalsbeek 
Jaren geleden had ik tijdens een workshop van Sujith Ravindran op de vlierhof een visioen. In dat visioen ontmoette ik mezelf in mijn verlangen een wijze oude man te mogen "zijn". Tot mijn vreugde mag deze energie steeds meer door mij heen stromen in relatie met al het wezenlijke om mij heen. En nu jaren later mag ik deel zijn van het dragende team van deze mannen gathering op de Vlierhof! Wauw, het leven stroomt, cirkels mogen rond gemaakt worden, dankbaar!
Julien oomen 
Ik ben werkzaam als trainer, coach en muzikant. Er is veel bij mij in beweging gekomen sinds ik muzikaal ben gaan begeleiden bij ceremonies en mannen-jaartrainingen van Ralph, waar ik mannen zie transformeren, rusten en verbroederen. Mijn drijfveer voor de mannencirkel die ik in Amsterdam Noord faciliteer is om in verbinding met andere mannen de wijsheid die we samen delen tot zijn recht te laten komen.
Pad Van De Man = Powered By Harten-Kracht